Frietwagen voor privéfeesten

voor elk feest of evenement een frietkar op locatie

Wij hebben een leuk en gezellig alternatief voor BBQ of buffet voor bijvoorbeeld uw familiefeest, bedrijfsfeest, bedrijfsopening, huwelijksfeest, familie- of vriendendag of buurtfeest enz. maar ook voor kerst, sinterklaas of Nieuwjaar.

Bekijk pakketten

Frietkraam op locatie met snacks

Zoekt u een geschikte catering denk eens aan vers gebakken frites met snacks, sausjes, uitjes en bittergarnituur. Wij komen met een frietwagen aan de deur, waarbij iedereen volop kan eten!!!

Dit alles kunnen wij aanbieden voor een zeer schappelijke prijs.

Friture vogels. das pas leuk!

Hoe gaan wij te werk?

Op een afgesproken tijdstip komen wij met de frietwagen voorrijden. Binnen 10 minuten kunt u genieten van vers gebakken frietjes en snacks (+/- 8 soorten).

Onze frietwagens zijn uitgerust met twee klaptafels waarop we een soort buffetje maken. Hierdoor kan iedereen nagenoeg tegelijk zijn eigen snack of frietje met sausjes zo speciaal maken als ze zelf willen. U kunt vrij gebruik maken van onze sauzen (+/- 8 soorten) en uitjes. We verwachten dat mensen allemaal aanwezig zijn als we beginnen met bakken en samen tegelijk gezellig bij de kraam komen eten. Hoe lang we blijven staan, is afhankelijk van de grootte van de groep. Als dan iedereen voldoende gehad heeft lopen we nog rond met bittergarnituur zodat ook de kleine gaatjes gevuld kunnen worden.

Er geldt een minimale afname van € 275,- (en brandstofvergoeding van € 25,- binnen de regio).

Assortiment snacks

Ons assortiment naast de friet is als volgt: Frikadel, Kroket, Kaassoufflé, Bami, Nasi, Viandel, Kipcorn, Gehaktstaaf en een Bitterganituur met Bitterballen, Mini Frikandel en Loempia’s

Assortiment toebehoren

We hebben 8 soorten sauzen en uitjes: Fritessaus, Curry, Ketjup, Hannibal, Tartaar, Samoerai, Belse Mayo, Vlammen saus en Mosterd.

Neem contact op

Heb je vragen of wil je gewoon liever iemand persoonlijk spreken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Je mag ons ook altijd e-mailen, dan reageren we zo snel mogelijk!

Gebruik dit contactformulier voor algemene vragen of voor een offerte op maat. Wilt u een boeking doen ga dan naar de pagina Frietwagen boeken

    Hoe Friture Vogels met uw data omgaat? Dat kunt u bekijken in ons privacyreglement