Iets te vieren?

Bent u op zoek naar de juiste catering voor een extra ontspannen sfeer op uw feest? Denk dan aan de gezelligste friteswagen voor de deur.

Uitstekend geschikt voor het hosten van grote feesten! Van privéfeest tot bedrijfsfeest tot groepsaccommodatie, wij komen naar u toe en laten uw gezelschap meegenieten.

Friture vogels. das pas leuk!

Een goed onbezorgd feestje begint met een goede bodem!

Onze frietwagens zijn uitgerust met twee klaptafels waarop we een soort buffetje maken. Hierdoor kan iedereen nagenoeg tegelijk zijn eigen snack of frietje met sausjes zo speciaal maken als ze zelf willen. U kunt vrij gebruik maken van onze sauzen (+/- 8 soorten) en uitjes.

We verwachten dat mensen allemaal aanwezig zijn als we beginnen met bakken en samen tegelijk gezellig bij de kraam komen eten. Hoe lang we blijven staan, is afhankelijk van de grootte van de groep. Als dan iedereen voldoende gehad heeft lopen we nog rond met bittergarnituur zodat ook de kleine gaatjes gevuld kunnen worden.

Neem contact op

Heb je vragen of wil je gewoon liever iemand persoonlijk spreken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Je mag ons ook altijd e-mailen, dan reageren we zo snel mogelijk!

Gebruik dit contactformulier voor algemene vragen of voor een offerte op maat. Wilt u een boeking doen ga dan naar de pagina Frietwagen boeken

    Hoe Friture Vogels met uw data omgaat? Dat kunt u bekijken in ons privacyreglement